Bra helg

Nu är vår första oplanerade helg på länge över och den har varit mycket bra...
I fredags fick vi äntligen till det med familjen Arenfors och vi hade lika trevligt som vanligt och åt kräftor. John blev så glad när jag berättade att Elvar skulle komma: "Jaaa Elvar! Honom har jag längtat efter." Och ja, de hade riktigt roligt och lekte väldigt bra ihop. Underlättar alltid när det är så.
I lördags tog Thomas med sig John på Folkracetävling i Motala och jag och Emelie passade på att ha en mysig tjej-dag ihop på Ikea. Där köpte vi en ny säng till Emelie som jag spanat på en tid och lite annat smått och gott.
När Emelie sen sov middag i vagnen så passade jag på att spendera lite födelsedagspengar. Köpte bl a ett par fina Vagabond och lite träningskläder. När hela familjen samlades hemma igen på lördag em så fick jag ett bra ryck och drog ut på en löp-runda på en mil. Kände pressen öka nu när det bara är en vecka kvar tills jag och mina systrar ska springa Lidingö tjejmil. Det är ju inte direkt så att jag varit så flitig i just löpträningen under sommaren, så det var skönt att känna att man faktiskt klarar av att springa en mil utan att dö. På kvällen åkte vi till Verkstan för pizzakväll. Mycket goda pizzor och en himla massa folk man känner. 

Idag fick jag sovmorgon och tog efter min sena frukost med mig John till Maxi för en välplanerad veckohandling. Så otroligt skönt att ha en planerad matvecka framför sig - inte minst just när man handlar...
På eftermiddagen monterades först Emelies nya säng då vi snabbt som ögat fick napp på försäljningen av spjälsängen. Sen åkte vi på kalas hos min svägerska som fyller samma dag som jag och så vidare till ett Box-pass med syster. Väl hemma fick jag äran att söva John samtidigt som min standard "efter-tränings-mat" (omelett, alltid omelett) anrättades av Thomas.

Imorgon väntar ett besök av min Ylva, på vår lediga dag. Kan det bli bättre?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: