Fredagstorsdag

Idag är en sån där dag som alla springer omkring och har fredagskänsla på en torsdag då många tar ledigt imorgon. Själv har jag känt mig hängig. Ont i halsen och på väg att bli ordentligt förkyld i kombination med dagen innan mens. Trött och lite kort stubin...
Imorgon ska jag iväg på lite viktigheter och sen jobba. På kvällen ska jag träffa efterlängtade gamla arbetskollegor på en AW, så jag kan alltså INTE - under några omständigheter - låta mig vara sjuk. 
Titta vilka fina vänner jag har...
I måndags kom Emma hit med en underbar bukett rosor och härom kvällen överraskade Lovisa mig med en Glossy Box 

Magkänsla

Någon som kan ge mig en snabbkurs i hur man hittar och tolkar sin magkänsla? Skulle behöva det nu... Men inte av den anledningen att jag har sån träningsvärk i magen att det gör ont när jag nyser.

Dipp

Har en allmän höst-dipp och känner mig ganska likgiltig till mycket. Ändå händer det en massa kul, spännande och jobbigt omkring mig hela tiden och det är väl tur det så jag har något annat att lägga fokus på.
Bland annat så har vi bestämt att vi ska åka till London med ett par vänner i vår. Det ska bli nice!
 
Mycket virka/sticka blir det också och det är så avkopplande och skönt. Fick en beställning på en virkad Bobbo av Lovisa som Caesar ska få i julklapp. Har länge tänkt att Babblarna skulle vara tacksamma virk-objekt och ja - verkligen...