Undertemp?

Idag har John typ 36,4 grader.
Räknas det som undertemp? Han är fortfarande väldigt feber-gnällig och galet snorig... Känns som veckan små planer går lite i stöpet och vi kanske tyvärr måste hålla oss på hemmaplan.

Då kan man ju passa på att baka tänker Ni, men med en 10-kilos på höften så är det svårt, för när John är gnällig så är det enda stället att vara - hos mamma eller pappa.

Skönt

Det var lite skönt att komma hemifrån en stund ikväll för att träna.
Det är verkligen ett skitroligt box-pass på söndagarna. Inget pass är det andra likt...

När jag kom hem hade lill-prinsen äntligen somnat. Han har inte sovit alls mycket senaste dygnet och han borde verkligen vara jättetrött stackarn. Hoppas han sover bättre inatt och slipper vakna av rossel och feber.


En pigg och glad John för några dagar sen. Snuttunge!

Hitta Nemo

Blev lite nostalgiska förut och tittade på "Hitta Nemo". T och jag gjorde alltid det på söndagarna när vi bodde i Johannelund och hade varit ute och svirat på lördagen, vilket betyder att vi har sett den filmen måååånga gånger.

John som med sina 40,1 grader inte vill göra mycket annat än att bara var nära nära satt i mitt knä hela filmen och slumrade till ibland. Han gnor sig hela tiden i munnen och dreglar väldiga mängder så vi gissar att det är tänder på G.
Har i alla fall fått i honom lite fruktpuréer och vatten, men mat är inte intressant.

Åh, min lilla snutt... Vill bara att Du ska må bra!