Löp-säsongen kan börja!

Eller lufs-säsongen som det känns mer rimligt att kalla det...
I alla fall så har jag nu för första gången i mitt 33,5-åriga liv tagit lite ordentlig hjälp vid val av löparskor och jag hoppas givetvis på att de ska hjälpa mig att uträtta stordåd i min "löpar-karriär". Nej då men med tanke på förra säsongens ständiga ont i benhinnorna så hoppas jag i alla fall att jag ska slippa det nu när jag har ett par stabila skor för överpronation (som jag tydligen behöver - och ja, det här är ett helt nytt ord i min värld. Pronation...). Har inte testat dem än, men vårens premiärtur togs i helgen med mina gamla utslitna och jag fick ont i benhinnorna direkt...
Här är de - mina nya racers:
Asics Gel-Surveyor
 
Snart hittar Ni mig säkert springande i sånna dära Kompressions-byxor oxå ;-)
 
 

♥ 10 år ♥

Idag på dagen är det 10 år sen som vi tog vårt förnuft tillfånga och gjorde nånting bra med vår framtid. Vi har visst hunnit med en del under våra 10 år tillsammans och nu ska vi se till att underhålla allt det fina!
Jag är så glad att Du är min! Älskar Dig Thomas!
 
 
 
 

Nummer 10 000

Härom dagen så la jag en order på en av mina favorit-webshoppar Familyroom. Jag beställde en bedårande liten ryggsäck som Emelie ska få i födelsedagspresent i maj.
Jag vet - jag har en tendens att antingen var ute i väldigt god tid med presenter (ja, Sandra och Lovisa, Era är redan klara...) eller i sista sekunden. Jag föredrar ju självklart det förstnämnda.
Iaf så gillar jag ju Familyrooms FB-sida och fick några dagar efter min order en uppdatering i statusflödet från dem om att de fått in sin 10 000:e order och firade med fri frakt till alla kunder 3-4 mars (passa på vettja).
Hade samtidigt fått en orderbekräftelse på mailen där det stod att det var JAG som lagt deras 10 000:e order och att de skulle lägga med en liten present till min beställning för att fira. Kul!