Trädgårdsföreningstest

Idag hakade vi på syster med dagbarn, på hennes sista arbetsdag innan semestern, till stan för att testa lekparken i trädgårdsföreningen.
John har ju varit där en gång tidigare, men inte jag. Det var ju jättestort och massa skoj och av mig får den fräscha toaletten ett extra plus i kanten. Svårt med offentliga sådana när ens barn kanske inte är riktigt lika baskilusk-medveten som sina föräldrar.
Ett par timmar på förmiddagen gick fort i parken trots att John mest hängde i sandlådan. Sen hängde vi med hem till syster på pannkakslunch och ytterligare lite lek. John tyckte nog det var roligt att träffa några av sina dagbarnskompisar igen och jag tyckte om att träffa syster...

Skön dag

Idag har varit en sån där lugn och skön dag. Inga utflykter, inga planer, inga måsten och fint väder!
Jag och barnen har lekt, badat, studsat och kollat på film. När Emelie sov (3,5 timme!!!) så ville John vara hos farmor och jag fick ett par timmar för mig själv.
Vi åt lunchen ute på altanen och badade i vattenspridaren, baljan och rätt och slätt på altandäcket med vattenslangen. Vad lätt det är att ha roligt ibland.
När Thomas kom hem från jobbet hoppade vi på varsin gräsklippare och tog tag i djungeln som växt upp här hemma. När vi båda klipper samtidigt så tar det nästan bara en timme. Emelie ÄLSKAR att sitta med på gräsklipparen, men John föredrog farfar och lastmaskinen ikväll. Inga utbrott hos mister John idag, men lite kinkigt när han skulle sova. Han som helt plötsligt fått för sig att han inte ska använda blöja. Olyckor händer, men även lyckor på toaletten och jag är så glad att det är helt på hans eget initiativ. Ikväll ville han till och med sova utan blöja, vilket kändes helt okej då han sedan ganska länge brukar vara torr på nätterna.
Imorgon ska vi in till stan och handla kalsonger - i mängder...