Pressen ökar...

Japp.
Konstaterar att snart är beräknad förlossningsdag här - typ imorgon, och eftersom vi var punktliga sist (John föddes på BF) så räknar folk med att vi ska lyckas denna gången oxå. Jag skulle bli väldigt nöjd med det. Thomas är nog kluven... Han har en traditionell "grabb(gubb)dag" varje år den 1:a maj och har han ett barn hemma som fyller år den dagen och som det förmodligen kommer hållas kalas för, så vet han inte om han kommer kunna följa med. Samtidigt tror jag inte han vill att jag ska va gravid längre än max ett par timmar till.
I´m a pain in the ass...

Men som sagt - jag känner pressen nu och håller tummarna för ytterligare en punktlig bebis - eller ännu hellre en dag för tidig!

Kosläpp

Eftersom jag verkar ha lite mer ork i kroppen nu så vill jag hela tiden göra nånting. Det värsta är att bara sitta hemma och vänta. Nej, inget mer sånt så länge energi finns...
Idag bestämde vi oss därför att åka på "Kosläpp". Det var....    ....en helt okej aktivitet en söndag med fint väder. Vi träffade flera vi kände och John stortrivs ju bland djuren ute på landet så jag är nöjd.
Efter det blev det hem och leka i sandlådan. Tror John har tillbringat sammanlagt nästan 2 timmar i den där lilla lådan idag.
Thomas fortsätter bygget på lekställningen och den börjar bli riktigt fin! Efter gårdagens besök i Vallas lekpark har vi nu även fått massa nya idéer på enkla saker att "fylla" vår egna lekpark med...