En kuperad mil

Även denna helg blev bra. Lite familjefritt systerhäng med mycket gott! Lidingöloppet var vi alla tre liiite nervösa inför men det flöt på och för mig var det jobbigast de första 2 km. Sen flöt det på ganska bra och jag är mest nöjd över att jag sprang hela tiden - även heeeela låååånga berömda Abborrbacken. Det var väldigt många som gick i den men jg höll i. Tiden blev 1h 3min 11sek. Som sagt - jag kommer aldrig att bli någon maratonlöpare, men jag känner mig nöjd!
 

Lidingö

Imorgon bär det iväg med mellansyster upp till Stockholm och storasyster för en, ja ska vi kalla det, tjej-helg.
Det var vår smått galna mellansyster som i "julklapp" gav bort lite pepp till sina systrar att anmäla oss till ett gemensamt 1-milslopp under året och beslutet blev alltså att springa Lidingö tjejmil som går av stapeln på söndag.
Så imorgon laddar vi upp tillsammans med en kräftafton och härligt, allt för sällan förekommande, umgänge bara oss systrar emellan. Mysigt!
Det där springet löser sig nog trots avsaknad av uppladdning och löpträning senaste tiden.
Eftersom jag är den minst tävlingslystna av oss tre så känns det säkert coolast för mig... Vi vet ju redan att Sandra kommer komma i mål först då hon är i startguppen som startar en halvtimme innan mig och Stella. :-)
 

Årets Skolfoton

Om vi är nöjda med årets skolfoton. Jodå, kan man va annat med det här resultatet? Nu ska vi bara bestämma oss för vilka bilder och i vilka format vi vill ha. Gaaaah!!!