Kulinarisk kryssning

Jomen visst hörrni.
Let´s Deal hade en schysst deal som utlovade trevlig hytt, god mat och avkoppling 22 tim (+bussresa). Sällskapet fick man stå för själv och vårt härliga resepar som kom med denna fantastiska idé var bästa tänkbara sällskapet! Oj vad trevligt, kul, skönt och gott vi hade det. Har aldrig tidigare åkt med Birka, men det var en betydligt trevligare upplevelse än tidigare kryssningar jag varit på med Viking Line. Båten kändes mycket fräschare och maten var jättegod!
 
 

Hosta

Älskade liten. Ända sen Emelie var 8 månader så har hon till och från besvärats av en envis hosta. Det känns som att hon konstant går på hostmedicin.
Hon får medicin ca 2 veckor, blir bra och sen efter ett par veckor kommer hostan tillbaka tillsammans med lite feber och snor.
Det är så jobbigt att höra hur hon besväras av hostan både dag- och nattetid.
Idag ringde de från förskolan och bad mig komma och hämta hem henne lite tidigare då hon hostat hela dagen och visat att det gör ont i halsen när hon hostar. När jag kom dit låg hon på soffan och tittade på när de andra barnen lekte. Väl hemma konstaterades återigen - feber.
På fredag har vi fått en tid på Allergicentrum för att kunna konstatera eller utesluta eventuell allergi/astma.