Sista dagen

Idag är sista dagen för den här gången som jag är hemma med mina små och jag är nästan på väg att friskförklara oss alla. Inte tillräckligt för att åka på babysång med Emelie då jag vägrar riskera att hon åker på ngt mer nu när hon är lite "nedsatt", men Johns återhämtningsdagar verkar nästan vara över och att lämna honom hos dagmamman idag var en fröjd. Det var pussar och kramar i långa rader och jag längtar nästan efter att få hämta hem honom igen...

Nedräkning

3, 2, 1 dagar kvar nu...
Det blev inte riktigt som jag tänkt mig min sista mammalediga månad och nu är jag extra tacksam att jag ska vara ledig heeela sommaren!
Jag kan inte påstå att jag tjuter av glädje inför tanken att börja jobba på fredag, men det ska bli lite skönt att komma hemifrån och låta Thomas ta hand om hushållet på dagarna och det ska bli galet skönt att få sitta ner och äta lunch i lugn och ro och träffa min fina fina saknade kollega och vän varje dag igen. Mm, det finns några fördelar men jag är rädd att jag ändå kommer att längta ihjäl mig efter mina små emellanåt!

På kvällens 16-årskalas som jag och John kom iväg på så började jag vänja mina öron vid lite tingeltangel som jag längtar lite efter att kunna använda igen. Inte jättepraktiskt när man är hemma hela dagarna med nyfiken bebis som pillar och drar i allt hon når.

Ritad Gubbe

Det här är stort!
Efter många försök att få John att rita en gubbe med den ständiga responsen: "Jag kan inte, mamma rita!", så blev jag alldeles till mig när han igår satt med iPaden och helt på eget initiativ visade mig när han ritade en gubbe med huvud, ögon, näsa, mun, hår, kropp och armar. Allt precis där det skulle vara. Hann till och med ta ett foto på mästerverket innan hann snabbt raderade bilden.
Tyvärr är "spetsen" på "pennan" lite tjock men eftersom jag var med när han ritade så ser jag precis hur fin gubbe han gjort! *Stolt Mamma*