Sista rycket

Jag håller på att suga ur det sista av årets semester tillsammans med barnen. Thomas har redan börjat jobba efter 4 snabba veckors semester.
Nu har äntligen John blivit frisk efter att två veckor efter Emelie också åkt på vattkoppor. Tji fick vi som trodde att John redan haft den sjukdomen. Aja,nu är vi väldigt övertygade om att det är just vattkoppor han haft. Tyvärr åkte han samtidigt på att få kliande värmeutslag på hela ryggen och insidan av benen, som vi åkte till vårdcentralen för att få tittade på. Dessa utslag var mer besvärande för honom är kopporna och i två nätter sov han knappt alls pga klåda, stackarn.
Men nu har kopporna torkat och vi har kunnat träffa lite folk och idag har vi varit och badat hela dagen tillsammans med barnens faster och kusin. Imorgon väntar ett frisörbesök för John (Emelie får hänga med mormor och morfar) som blev bjuden på 5-årskalas på lördag och vi ska passa på att försöka uträtta lite ärenden när vi ändå är i stan.
Lilian som funnits hos oss en vecka nu känner sig hemma och busar som en riktig liten kattunge. Emelie älskar henne och ropar på henne, bär henne och tillrättavisar med "NEJ Kattana!" om hon gör något som inte Emelie tycker att hon ska göra. Lilian har fått gå ut litegrann och utforskat delar av trädgården och älskar det!
 
 

Väder-kläder

Jag vet av erfarenhet att om man inte är ute i god tid så kan det vara svårt att få tag på regnkläder till barnen i rätt storlekar. Jag blev, av dagens alldeles för små skurar, inspirerad och kan nu checka av det på listan. Hittade fina färgglada regnkläder till bra priser så här i rea-tider.

 
 

❤️ Välkommen Lilian ❤️

Jaha! Nu är vi hemkomna från vår semestertripp i Skåne, Österlen, en familjemedlem rikare. Jajemän, vi har äntligen skaffat oss en liten kattunge igen. Thomas har väntat på att jag ska känna mig redo för det och det kanske har att göra med att Emelie är 2 år (om vi skulle skaffa fler barn vore det lämpligt nu) men att vi bestämt oss för att inte skaffa fler barn. 
Mysigt är det i alla fall och vi hoppas att lilla Lilian kommer att trivas hos oss. Barnen är givetvis eld och lågor över nyförvärvet och John hade svårt att somna ikväll. Emelie blev helt förtvivlad när vi åkte från uppfödaren och lämnade paradiset på jorden (fullt med katter, hundar, höns och kossor) - helt ovetandes om vad som var med i bilen hem. Hon ÄLSKAR djur och kommer att bli överlycklig - det råder det inga tvivel om...