De finaste vi har

Om jag är sådär fånigt stolt som bara en mamma kan va?!
Mjo då... Det kan väl hända.
Mina gullungar leker bättre och bättre tillsammans för varje dag som går och det finns viss risk att mitt mamma-hjärta inom kort smälter bort! Älskade kloka, fina, glada ungar. Älskar Er galet!
 
 
 
 
 
 

Min första mil

Jag är sjukt stolt idag!
För idag är dagen då jag första gången i hela mitt liv har sprungit en mil. Jag veeet - EN MIL!!
Fattar det knappt och det bästa av allt är att jag knappt tyckte att det var jobbigt. På riktigt! Nu sprang jag ju inte as-fort utan i en takt som jag visste att jag skulle orka hålla hela vägen. En timme och två minuter tog det.
Det lite roliga var att jag inte hade en aning om hur lång rundan var och när jag var nästan hemma och kollade Runkeeper såg jag att jag sprungit 9,5 km så det var bara att fortsätta några varv runt tomten för att få ihop till den här milen. Känner att det är värt att firas på något vis. Alltså min första mil och förhoppningsvis inte den sista...

Bokjakt

John är ingen bokfantast, men periodvis läser vi iaf en bok om dagen innan det är dags att sova. oftast fastnar han för någon bok som gärna läses flera kvällar i rad. Just nu är "Mamma Mu" populära och jag roffade åt mig fem stycken Mamma Mu-böcker för 15kr/st på helgens besökta barnloppis.
Några av Johns favoritböcker har annars varit "Titta och Peka" vilka vi har två stycken av. "Fordon och farkoster" och "Djur och natur". Nu letar jag febrilt efter den slutsålda "Ute och inne" då han frågar efter den flera gånger i veckan och jag vet att han skulle bli uppriktigt glad av den, så om någon av Er har sett/ser den tillgänglig någonstans så hojta gärna.