Då kör vi lite sjukstuga igen

Johns ögon blev sämre och han är riktigt risig med jättesvullet öga som han får ont i titt som tätt och gråter och torkar sig med ärmen över ögat och får som skrapsår runt hela ögat. Suck! Det GÅR inte att få honom att sluta...
Emelie har sakta men säkert blivit förkyld under dagen och vi anar "den där hostan" ibland. Så nu vet vi vad som väntar kommande veckor. Dubbelsuck!

Inte som planerat

Då babyshop.se felaktigt angett att den önskade Zebra-overallen från Molo fanns i lager i den storlek vi beställde så fick jag jaga vidare efter en ny. Jag veeeet - ingen panik, men sånt här tycker jag är så skönt att ha avklarat så man slipper få panik när nästa års kyla kommer...
Det landade på en härligt rosa overall från Hummel med vattenpelare på 10.000 och silikonband till fothällor (ogilla dessa sköra resårband som bara blir trasor kvar av efter några användningar). Overallen beställdes på oiidesign.se med fri frakt och levererades hem i brevlådan redan dagen efter beställning. Tummen upp!
 
 

Glasögon

Nytt jobb, nytt hår så varför inte passa på att fortsätta. Jag har (ganska länge egentligen) varit sugen på glasögon. Tycker det är så snyggt, och så vill jag ju gärna försöka se lite smart ut 😉. Det är ju bara det att jag sedan 10 år tillbaka ser perfekt pga ögonlaserbehandlingen jag gjorde. Jätteskönt med tanke på att mitt synfel var relativt stort. Den längsta tiden av mitt närsynta liv har jag haft linser och brist på snygga glasögon.
Suget efter glasögon blev så stort att det åkte med på året julklappsönskelista. Thomas, som förmodligen också vill att jag ska se smartare ut, gav mig ett par och efter noga utprovning av rea-bågar så var det något tveksamt som jag beslutade mig för ett par glasögon - helt utan styrka i glaset. Nu har jag haft dem i nästan en vecka och jag fullkomligt älskar dem. Blev jättenöjd. Tur att jag inte valde några av de andra! 
Behöver öva lite på min selfie-look också tror jag, eller så låter jag bara bli att ta fler...