Blåsig söndag

Den här helgen har jag varit lite lättirriterad och de två träningstillfällena var välbehövliga.
Igår kom familjen Arenfors hit och de blivande 5-åringarna lekte, stojade och hetsade upp varandra. De passar bra ihop de där två. Tycker om varandra verkar de göra också. Emelie verkade även hon helnöjd med att ha en lite flicka här som hon både kunde leka med och "ta hand om" och sitta med i knät, precis på det sättet som hennes lite äldre dagbarnskompisar gör med henne.
Idag åkte Thomas och Emelie iväg en liten sväng och John och jag kom igång ordentligt med kreativiteten. Fick honom att vilja testa ansiktsmålning, så jag grävde lite bland mina gamla makeup-prylar och gjorde honom till en tiger som iaf fick sitta kvar en timme innan han tyckte det var jobbigt för att han var rädd att kladda ner...
Sen gjorde vi små "skyltar" till hans förvaringsbackar i rummet. Något som jag tänkt göra sen flera år tillbaka, men det var ju jättekul att han nu faktiskt kunde vara med och göra dem själv!
Så åkte tågbanan fram. Är otroligt glad att jag hittade den här tågbanan med extra allt på blocket för några år sen. betalade bara några hundralappar och har ban-delar som kan sträcka sig över hela övervåningen. Något som även jag uppskattar att "leka" med...
 
 

Älskar ljuset

Trodde det skulle bli svårare att lägga barnen nu när det är ljust på kvällarna, men inte... Istället kan jag njuta av att jag ser hur de fridfullt somnar in för natten. Så mysigt och jag njuter av vartenda andetag de tar!

Årets första

Något (eller mycket) senare än alla andra så kom jag idag ut på årets första löprunda. Tog det lugnt och hade önskat att jag kunnat kalla det bekväm motion, men nej. 4,2 km var fullt tillräckligt för att tycka att det var as-jobbigt. Men jag vet ju att det inte dröjer många gånger innan det känns betydligt lättare. Det ser jag fram emot!

Idag drömmer vi om London som är knappa 2 veckor bort, på tal om ingenting...