SEMESTER

Så, då har jag avklarat mina 3 månader på jobbet och jag tar långsemester i form av mammaledighet. Gött!
21 augusti börjar allvaret igen med att skjutsa barn till olika ställen, jobba (visserligen 80% - ledig måndagar), handla och få ihop livspusslet som en äkta småbarnsförälder... Blir lite stressad när jag tänker på det men försöker samtidigt tro att det säkert kommer att gå hur bra som helst.
Meeeen vi är inte där än och nu ska jag njuta av ledighet, familj och av att slippa träffa en person som suger energi.
Jag gillar verkligen mitt jobb, väldigt mycket på grund av alla underbara jobbarkompisar som jag tillbringat 2 dagar och en natt tillsammans med i Yxnerum. Kändes som ett schysst avslut med en personaldag med tillhörande fest!
Tyvärr så finns där en person som verkligen gör mig orkeslös och. Det är såååå synd att en person (av typ 50) kan förstöra så av min arbetsglädje bara genom att vara. Suck!
Semester var det ju. Nu ska jag försöka sluta tänka på hen.

Hoppas Ni får en skön sommar!!

3-årskalas

I söndags på Mors Dag firade vi Johns 3-årsdag med kalas för familjen.
32 personer bjöds på lunch och fika. John blev till en början lite överväldigad och lät (den enorma) pakethögen ligga och vänta tills gästerna började påpeka att han kanske skulle öppna sina paket. Ett paket i taget öppnades varsamt och pappret kastades i en papperskasse som var avsedd för skräp (wellpappen vek han ihop och la bredvid - mammas pojke det...). Han lekte en stund med det som var i innan han gav sig på nästa paket. Lite präktigt kan jag tycka men ack så gulligt!
Det bästa (för mig) på dagen var när han märkte min stress inför anstormningen av gäster och utbrast: "Åh mamma, vilken fin klänning!" när jag kom ner efter att jag gjort mig i ordning. Strax därpå kom han till mig, gav mig en kram och sa: "Jag älskar Dig mamma." DET gjorde min Mors Dag!
Emelie var, även hon, på strålande humör och busade, myste och lekte med kusiner, mostrar, fastrar och Rally (kusinernas hund). Hon blev också lite firad i efterskott.
John fick en uppsjö av fina leksaker som han roat sig med flera timmar efter kalaset.
Tusen tack alla fina!

Kvartetten

Idag trängde Emelies fjärde tand igenom och nu har alltså alla fyra framtänder kommit fram på en och en halv vecka. Kan förklara vissa humörsvängningar som infunnit sig hos fröken senaste tiden...
Vi firar med att äta lite glass!