Bättre

John är nu friskförklarad efter en hel dag utan feber (och napp). Skönt att det gick över fort. Så imorgon ska han till dagmamman vars namn han lärt sig säga.
Jag är på bättringsvägen och känner mig redo att jobba imorgon. Blir ju smått galen av att vara hemma och va sjuk! Imorgon har jag heller inga möten inbokat utan ska äntligen installera mig på min "nya" arbetsplats då min vikarie nu har slutat och jag kan lämna min lilla vrå som jag blev placerad i tre månader innan jag gick hem på mammaledighet. Jag har insett att jag är "för snäll", för jag tror inte att det finns någon annan på vårt kontor som skulle acceptera att sitta så som jag gjort. Framför allt inte höggravid!
Men den tiden är förbi fr o m imorgon!

John har idag installerat sig på sin lilla arbetsplats där han sitter och skapar musik med hjälp av en gammal speldosa som hör till gåvagnen. Hur glad som helst. Men det var lite knepigt att sätta sig på stolen själv. Hamnade lätt sittandes på huk på fötterna. Är detta början till en klätterapa här hemma kanske? Vi har ju hittills lyckats hålla honom nere från våra stolar och bord. Än så länge duger soffan att klättra omkring i.

Sjukstuga

Fortfarande sjuk John som kräktes av hög (39,9 grader) feber inatt.
Tyvärr har även hans mamma (Jag) drabbats och ligger fullt påklädd under filtar och dylikt och huttrar...
Trist att behöva va hemma från jobbet i morgon.

VAB

Japp, efter en vecka hos dagmamman blev det alltså dags för vår första VAB...
Trist, men det är verkligheten. Han har varhit hängig hela helgen men ingen förkylning och ingen feber. Men idag så hade han 39,3 grader på eftermiddagen och jag har inte kunnat vara längre ifrån honom än 1 cm typ. Bära bära bära... Mycket mys i soffan framför TV:n blev det oxå. Gosigt!
Som tur är har John en fantastisk pappa som är hemma med honom imorgon när jag måste jobba.

Mitt fina lilla hjärta!