Pappas flicka

Den här tjejen alltså...
Igår morse när Thomas gav sig iväg på sin grabb-helg så blev det lite smått kalabalik här hemma. Emelie bröt ihop totalt - en stund. Sen gick det över och det dög faktiskt ganska bra med mamma emellanåt. Tro det eller ej, men jag har faktiskt fått några kramar och pussar av henne under helgen. 
Så kom pappan hem igen och jag är inte längre värd mer än ett gammalt bananskal för henne. Jag får inte lägga, krama eller ens ta på henne när Thomas är i närheten. Älskade skit-unge!!


Välkommen tillbaka - snor

Som ett brev på posten kommer, i samma takt som hösten, även den obligatoriska förkylningen. Nej inte jag inte. I vår familj brukar det börja med barnen och sekunden efter så har även Thomas åkt på det. Jag är pigg! Tyvärr kom det lite olägligt för Thomas då han ska iväg på grabb-helg hela helgen och det är ju inget kul att va typ sjuk, men det skulle aldrig hindra honom från att åka. Nästa helg är det min tur att vara borta. Torsdag-lördag ska jag till Göteborg på Kick-off med jobbet. Nu hoppas vi att jag slipper få skiten till då och får fortsätta vara pigg!
John och jag stack iväg en stund från sjuklingarna ikväll och åkte för att fira barnens kusin Joel som fyller 17 på måndag. John skrev på kuvertet:


Min första operation

Idag har jag varit med om min första operation och jag är på ett knasigt vis glad att jag fick vara vaken. Tycker det är intressant och lite bra att få vara med och höra när de berättar precis vad de gör. Man har ju bättre koll då.
Inget allvarligt jag gjort utan något som var och varannan människa får erfara... Jag har plockat bort en komplicerad och besvärlig visdomstand och det värsta tycker jag var bedövningen (både när den gavs och efter operation) och förmodligen smärtan efteråt (den har inte riktigt infunnit sig än så jag vet inte om jag kan räkna in det än).
Blev i alla fall inpaketerad i operationspapper och med "ögonbindel". Finns förmodligen finare ord, men inga som jag behärskar. 
Sen började de peta och slipa på tanden som de var tvungen att dela i tre delar för att få ut den på önskvärt sätt. Det knakade, sprakade och smakade blod men fick förvånansvärt bra. Ca 40 minuter totalt från att jag la mig på britsen tills de var klara. Sen var det bara att åka hem då de beordrade mig att ta det lugnt. Ny tid för nästa tand på andra sidan är inbokad om en månad så då gör vi om proceduren igen. Håll nu tummarna för att jag slipper få sådär ont som man har hört att vissa får.