Skön dag

Idag har varit en sån där lugn och skön dag. Inga utflykter, inga planer, inga måsten och fint väder!
Jag och barnen har lekt, badat, studsat och kollat på film. När Emelie sov (3,5 timme!!!) så ville John vara hos farmor och jag fick ett par timmar för mig själv.
Vi åt lunchen ute på altanen och badade i vattenspridaren, baljan och rätt och slätt på altandäcket med vattenslangen. Vad lätt det är att ha roligt ibland.
När Thomas kom hem från jobbet hoppade vi på varsin gräsklippare och tog tag i djungeln som växt upp här hemma. När vi båda klipper samtidigt så tar det nästan bara en timme. Emelie ÄLSKAR att sitta med på gräsklipparen, men John föredrog farfar och lastmaskinen ikväll. Inga utbrott hos mister John idag, men lite kinkigt när han skulle sova. Han som helt plötsligt fått för sig att han inte ska använda blöja. Olyckor händer, men även lyckor på toaletten och jag är så glad att det är helt på hans eget initiativ. Ikväll ville han till och med sova utan blöja, vilket kändes helt okej då han sedan ganska länge brukar vara torr på nätterna.
Imorgon ska vi in till stan och handla kalsonger - i mängder...
 


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Vi tycker att HMs trosor är mest prisvärda, sen Lindex. Kan ju var annorlunda för kalsonger, men tips i alla fall. Tror HM har 3-pack för 59:- och de har hållt jättebra i kvalitén,

Svar: 3-pack för 99:-... Det blev ett gäng. Det är ju jättekul att köpa fina kallsipper :-)
Stinis

2013-06-26 @ 06:41:57
Postat av: Yvvi

Sådana dagar är allt bra sköna!

2013-06-26 @ 09:03:53
URL: http://yvonnekeller.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: