Feta-kyckling

Igår gjorde jag en himla god kyckling rätt. Smidigt som tusan var det oxå.


Dela kycklingfiléer till lagom stora bitar.
Stek så de får lite färg.
Ner i en ugnsform. (Just det - sätt ugnen på ca 200 grader)

Blanda creme fraiche, smulad fetaost, strimlade soltorkade tomater och häll över kycklingen.
Tog även lite riven ost över.

In i ugnen tills det fått fin färg och kycklingen är färdig.


Vi åt det med ris. Hade varit gott med en härlig grönsallad till, men det verkar visst vara extra lyx hemma hos oss numer. Alltför sällan njuter vi av en god sallad till maten...



Kommentarer
Postat av: Yvvi

Mums, det lät gott och enkelt! Måste testas!

2012-03-01 @ 09:09:46
URL: http://yvonnekeller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: