Emelie 3 år

Det har ju faktiskt hunnit gå en hel vecka sedan Emelie fyllde 3 år, men bloggen har ju inte direkt varit aktiv på ett tag... Vad hände där?! Kanske har något samband med en helt hysterisk månad då ALLT händer och ALLA vill ses och en massa att fira, en massa att styra med på jobbet och så lite möhippa, träning, fester och annat firande på det så har man snart fått stress-symptom i form av överkänslighet av tvättrådslappar (eller hur var det, Sandra?)...
Aja, nu var det Emelie vi skulle prata om.
Hon har äntligen fyllt tre år och hon är den mest fantastiska lilla barn jag skådat. Vilken personlighet!! Bestämd, charmig, självständig och kärleksfull! Älskade underbara.
 
- Ståtlig tjej som mäter 105 cm (8 cm kortare än John är nu). Drar mestadels storlek 110 i kläder och 27 i skor.
- Bluddrar i mängder om det mesta. Så skönt när de kan prata obehindrat. Säger ofta "Älskar Dig mamma, massor!" och klappar och pussar på kinden. Charmigt när hon drar till med "Vad duttig Du är mamma!"
- Väldigt bestämd och bryter ihop om det inte blir som hon vill, men "återhämtar" sig snabbt, bara man låter henne va och fundera en stund.
- Leker väldigt mycket på egen hand, främst när hon är ensam med någon vuxen i hemmet.
- Ääääälskar musik och dans och kan både sånger och danser. 
- Favoritpysslet är helt klart Playdoh-lera och setet hon fick i present där man kan spritsa tårtor och grejer leks det med nästan dagligen. Mycket ny lera har vi fått köpa under året som gått.
- Fick topparna i håret klippta för första gången för några veckor sen.
 
 
Dagen innan födelsedagen hade vi kalas för Emelie och det var full fart. Så livat att hon somnade när hon satt vid bordet och åt glass!!! Efter en vilostund på nån halvtimme i min famn så var det full fart igen. Tyvärr råkade Emelie obevakat (av mamma och pappa) gå ut leka i kalaskläderna och inget mer, vilket i hennes fall ALLTID slutar i hostiga nätter och VAB. Så natten till födelsedagen var hon och jag vakna mest hela natten och hon hostade och kräktes 3 gånger... Nä inget roligt. Så dagen spenderade hon med mig. Efter att vi lämnat John fick hon följa med mig en kortis till jobbet (med nya presenten Baymax från Disneys Big Hero 6 med i famnen vart hon än gick) och sen somnade hon som en stock i bilen hem och sov in på eftermiddagen... Sen ägnade hon resterande dagen att leka flitigt med sina presenter.
 
 


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jojo, och lugnar man inte ner sig i tid så blir det överkänslighet mot BL A tvättrådslappar och diverse annat som klämmer, kliar och nöter i kropp och...öron...

2015-05-12 @ 22:19:42
Postat av: Stella

Vilka ljuvliga bilder på en ljuvlig tjej! <3

2015-05-14 @ 08:38:11
URL: http://iskoj-rummet.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: