Bättre

John är nu friskförklarad efter en hel dag utan feber (och napp). Skönt att det gick över fort. Så imorgon ska han till dagmamman vars namn han lärt sig säga.
Jag är på bättringsvägen och känner mig redo att jobba imorgon. Blir ju smått galen av att vara hemma och va sjuk! Imorgon har jag heller inga möten inbokat utan ska äntligen installera mig på min "nya" arbetsplats då min vikarie nu har slutat och jag kan lämna min lilla vrå som jag blev placerad i tre månader innan jag gick hem på mammaledighet. Jag har insett att jag är "för snäll", för jag tror inte att det finns någon annan på vårt kontor som skulle acceptera att sitta så som jag gjort. Framför allt inte höggravid!
Men den tiden är förbi fr o m imorgon!

John har idag installerat sig på sin lilla arbetsplats där han sitter och skapar musik med hjälp av en gammal speldosa som hör till gåvagnen. Hur glad som helst. Men det var lite knepigt att sätta sig på stolen själv. Hamnade lätt sittandes på huk på fötterna. Är detta början till en klätterapa här hemma kanske? Vi har ju hittills lyckats hålla honom nere från våra stolar och bord. Än så länge duger soffan att klättra omkring i.