Återanvändning

Några av de som vet förväntar sig på nåt sätt att vi vill ha en flicka nu när vi har en pojke och visst skulle det va jättemysigt... Samtidigt så är jag nu endast en "pojk-mamma" och har svårt att se mig själv som "flick-mamma" och tänker bl a därför att det kanske är bäst om det blir en pojke till. Sen har man ju allt till en pojke redan. Nu ska det väl inte spela så stor roll, men om man skulle få en flicka (okej rätt så jättemysigt) så skulle man ju verkligen vilja komplettera med något rosa - eller?!

Tänk att vi ska plocka fram alla undanplockade bebisgrejer igen. Såsom babyskydd, babygym, badbalja, Teutoniavagnen, babysittern osv. De kommer komma till användning igen. Coolt!
För även om man inte tyckte jättemycket om vissa val man gjorde (innan man visste bättre) så kommer man väl ändå inte hålls att köpa nytt - bara för att? Nej det orkar jag inte. Det vi har får duga - det gjorde det ju sist!

Kommentarer
Postat av: Thomas

Hmmm bra tänkt där... =) om det inte är två förstås då behöver vi köpa en ny vagn ändå ;p

2011-09-29 @ 22:48:44
Postat av: Stina

Lägg av!!!!

2011-09-30 @ 08:29:10
Postat av: Stella

Tänk va mysigt va?!

Vår erfarenhet är att man klarar sig så bra med det mesta man redan har sen förra gången; unna er istället att uppdatera garderoben med lite av alla de söta nyheter som kommer hela tiden - vare sig det blir en tjej eller en till liten kille. -Och lägg resten på mysiga saker att GÖRA ;)

Det är mitt tips iaf.

Kram

2011-10-02 @ 22:23:01
URL: http://iskoj-rummet.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0